Vil du være med på et vinnende team?

Har du allerede erfaring, eller ønsker du å få foten innenfor bygg- og anleggsbransjen?

Interessert? Registrer deg her så tar vi kontakt!

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser

Ryddige arbeidsforhold

Muligheten til å jobbe med noen av landets ledende bedrifter

Fast ansettelse

God oppfølging

For spennende oppdrag i og rundt Oslo søker vi flere dyktige medarbeidere for å forsterke vårt team! Vi søker personer som har erfaring med noe av følgende:

Riving

Diverse rivejobb både innvendig og utvendig. Her ønsker vi at du har erfaring med rivingsarbeid fra før, og at du er godt vant med å bruke diverse håndverktøy, blant annet brekkjern/kubein, slegge, hammer, sag.

Sjauing

Flere av våre kunder trenger hjelp med bæring av materiale og rydding av byggeplasser. Vi søker derfor motiverte personer som ikke er redd for å ta i et tak for å hjelpe våre kunder. Om du ønsker å få foten innenfor bygg- og anleggsbransjen er dette en super mulighet.

Montasje

Om du er erfaren med bruk av drill så har vi flere spennende montasjeoppdrag. Det kan blant annet være montering/demontering av møbler, kontorutstyr, solskjermingsprodukter og lignende – både fulltid og deltid.

Flytt

Noen av firmaene vi jobber med ønsker bærehjelp i forbindelse med flytteoppdrag. Det kan være store bedriftslokaler som skal flyttes, men også mindre private hjem som trenger vår hjelp. Uavhengig av oppdragstype må du være glad i å bruke kroppen på jobb.

About Pecus

Pecus As is a Norwegian recruitment company established in 2012, based in the heart of Oslo. We are growing rapidly with assignments throughout Norway. We focus both on customers and consultants to ensure high work quality and competence. We specialize in good communication between you and the customers and we work hard to match the right competence with right job description.

Don't speak Norwegian?

No problem, check the page out in English or polish!